Fagskolen tilbyr etterutdanning elektro og automatisering – på nett

I disse tider passer deg godt å bruke tiden effektivt. Hold deg og dine medarbeidere faglig oppdatert – benytt dere av studietilbudet, på nett eller i klasserommet.

Husk søknadsfristen

Søknadsfrist for fagskoler er 15. april.

Fagskulen i Sogn og Fjordane tilbyr nett-tilpassa fagskulestudium

Bygningsautomatisering - Industriautomatisering - Internet of Things

Fagskulen i Sogn og Fjordane tilbyr nett-tilpassa 2-årig fagskulestudium (120 studiepoeng) over 3 år. Studiet kan gjennomførast uansett kvar studentane bur i landet, og er tilpassa studentar som er i jobb og/eller har ansvar for eigen familie.

Studiet er tilpassa næringslivet. Eit fagråd beståande av næringslivsrepresentantar har gitt klare råd om innhaldet i utdanninga. På denne måten er studiet til ei kvar tid oppdatert. Studiet er modulbasert, og modulane kan gjennomførast som einskildkurs for bedrifter.

Undervisninga bygger på praksis forankra i teori. Det betyr at studenten blir møtt med «case» frå næringslivet som dei kjenner seg igjen i. På den måten blir undervisinga tilpassa studentane sitt behov. Undervisninga er bygd opp med to-vegs dialog mellom lærar og student. Undervisninga blir i mange samanhengar meir effektiv enn i eit klasserom.

Fagskulen i Sogn og Fjordane har ein stab med lærarar som kommer frå næringslivet. Dette er ressurspersonar som underviser hos oss.

Les meir og meld deg på

 

Fagskolen Vestfold og Telemark

Bygningsautomatisering kan nå studeres online over tre år

Søknadsfrist er 15. april 2020

Nå er det nettbasert utdanning innen bygningsautomatisering som gjelder. Det er en vesentlig del av denne utdanningen. Fagskolen Vestfold og Telemark studiested i Porsgrunn har studenter fra hele landet på sin digitale undervisning. Studentene er stort sett i fullt arbeid.

Digitalisering og Smart teknologi er på full fart inn i byggenæringen. Smart- hus og Green building er allerede godt etablerte begreper. I dag fylles næringsbygg og private boliger med teknologi som skal bidra til å få kontroll over energiforbruk og bedre inneklima og innemiljø. I tillegg til dette kommer teknisk infrastruktur og annen digital kommunikasjon som kameraovervåking, adgangskontroll, alarmsystemer, tele- kommunikasjon og nettverk.

Klikk på link til Fagskolen for ytterligere informasjon:  Fagskolen Vestfold og Telemark

 

Fagskolen Vestfold og Telemark arrangerer fagdag i automasjon og feltbusser – ny dato kommer

Arrangementet foregår i auditoriet, Bygg N, på USN som legger rett ved siden av Deltabygget. I forbindelse med fagdagen vil det også være utstillinger fra teknologi -leverandører presenterer sine produkter og løsninger.
Følg med her

 

Fagskolen Innlandet

Fagskolestudier automatisering

Alt som kan automatiseres, kommer til å bli det. Prosesser i industrien og automasjon i bygninger er selvsagte i en slik utvikling, men også mange andre fagområder kommer til å bli berørt. Automasjonssystemer blir mer og mer aktuelt i moderne industri, og behovet for fagpersoner er økende.

Faget automatisering er høyteknologi i praksis og et fagområde i rivende utvikling. Faget krever innsikt i mange fagområder, og utdanningen legger vekt på en helhetlig tilnærming til faget, med både teori, kreativitet og praktiske ferdigheter. En fagskoleingeniør innen automatisering må ha både solid praksis og en oppdatert teoretisk utdanning.
Les mer om studiet

Fagskole studier elektro

Elkraftfaget omfatter hele energikjeden, fra produksjon og fordeling til forbruk og er et fagområde i rask utvikling. Alternativ energi og automatisering er noen stikkord her. Det er stort behov for fagskoleingeniører innen elkraft. Her får du også teorien som kreves for autorisasjon som elektroinstallatør og ekominstallatør.

Elkraftfaget har i Norge vært sterkt knyttet til vannkraft. Nå er det alternative energikilder og energibærere og også den rivende utviklingen innen automasjon som preger fagområdet sterkest. Ekom er også kommet inn som et nytt emne.
Les mer om studiet