Arbeidstøy og vernesko

Gode rabatter på beskyttelsestøy, arbeidstøy og vernesko via Hultafors Group sin egen Partnerportal. Alle plagg profileres kostnadsfritt med medlemsmerket i henhold til avtalen.

Snickers Workwear

Snickers workwear er et ledende varemerke innen arbeidstøy i Europa og har i over 40 år stått bak utviklingen av banebrytende arbeidstøy basert på håndverkerens virkelige behov. I sortimentet finner du moderne og teknisk arbeids- og beskyttelsestøy kombinert med god passform, slitestyrke, komfort og avansert funksjonalitet.

ProtecWork

BESKYTTELSE FRA INNERST TIL YTTERST

Snickers Workwear er nå ute med sin første kolleksjon innen sertifisert beskyttelsestøy til profesjonelle; ProtecWork. Vernetøyet er et resultat av et langs samarbeid med fagfolk som arbeider innen energi- og jernbanesektoren som arbeider i risikofylte miljøer. Det stilles høye krav til denne type tøy. Det skal beskytte brukeren mot alvorlig risiko som varme, flammer, elektriske lysbuer og farlige kjemikalier.

Solid Gear

Solid Gear leverer vernesko i god kvalitet utviklet i nært samarbeid med sluttbrukerne og tilbyr en rekke vernesko som møter både europeiske standarder og kravet fra brukerne. Grunnleggende for alle verneskoene er ønsket om å tilfredsstille et behov gjennom kombinasjonen innovativt design, nye teknikker og det aller beste materialet. Ved å kombinere topp moderne materialer og nye tekniske fibre får man vernesko som kan både være lette og sporty.