Ny medlemsfordel fra Robust

Robust hjelper deg med digital markedsføring og tilbyr alle tjenester rundt din bedrifts tilstedeværelse på digitale flater. 20% rabatt for medlemmer i NHO Elektro.

Produksjon av nettside

Robust leverer nettsider på abonnement (businesspakke), det sparer deg for penger!

Fordeler med Businesspakken

 • Full produksjon og hosting/drift av hjemmesiden inkludert
 • Synkende pris (lojalitetsrabatt)
 • Medierådgiving
 • Kun 1 års bindingstid

Om businesspakken

Fordelen med Businesspakken fra Robust er at som medlem i Nelfo inngår du en abonnementsavtale på kun 12 mnd der du har et fast beløp per måned og forholde deg til der hele produksjonen av nettsiden inngår. Du må altså ikke ut med en stor engangssum for selve produksjonen av nettsiden som ellers er vanlig hos andre byråer, dette kan fort koste mellom 50-100 tusen og deretter kommer drift av nettsiden og support i tillegg. Med businesspakken får du forutsigbarhet der alt du trenger er inkludert i månedsprisen, ikke noe kost for produksjon av selve websiden. Da beholder du likviditeten i selskapet og sprer kost for websiden over tid.

Medierådgivning inkludert

Medierådgivning er en svært viktig og økonomisk tjeneste som du ikke betaler noe ekstra for i Businesspakken, tjenesten inneholder:

 • Robust tar en gjennomgang av deres nåværende markedsføring på nett og utforming av eventuelle oppsigelser til unødvendige og useriøse aktører.
 • Dere henviser alle telefonselgere til Robust slik at de kan filtrere ut useriøse tilbud og svindelforsøk.
 • Robust hjelper dere å sette opp en markedsplan, samt legger en god strategi på hvordan dere bør bruke den.
 • Robust bistår dere med å forhandle med seriøse aktører og sørger for at du får riktig avtale til riktig pris innenfor budsjettet som er planlagt.

Søkemotorannonsering – Google Ads

Det er alltid todelt kost når en annonserer på denne måten, én kost til byrået som gjør jobben (Robust) og én kost til aktøren der du annonserer (Google, Bing, Facebook etc etc) Kostnaden til disse aktørene kalles klikkbudsjett og kan justeres opp og ned helt etter ditt ønske. Klikkbudsjett kan og minimeres i perioder som i ferier for eksempel og da settes til minimum om en ønsker dette.

I denne avtalen får du da en rekke fordeler som ikke er mulig hvis dere drifter kampanjer på egen hånd

 1. Robust tar fakturaen for deg fra Google og Bing og fakturerer deg etterskuddsvis for faktisk kost for klikkene til Google og Bing hver mnd.
 2. Oversiktlig rapportering hver måned.
 3. Tilgang til Robust sine kontospesialister som er sertifisert hos både Google og Bing.

Drift av annonsekonto

Pris for medlemmer
1192,-/mnd (ord pris: 1490/mnd)

Oppsett av annonser

Oppsett av annonsekonto
Pris for medlemmer 4800,- (ord pris: 6000)