Artikler

Vis filtrering

220 resultater

Type artikkel
Velg område
220 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. ITB Brukerforum på Bygglarm

  Bygglarm i Molde er kommet for å bli, imponerende program og helhet. Bedre år for år, akkurat slik en festival skal være. Alltid i bevegelse, aldri ferdig utlært eller komplett. Går det an å bruke festivalen som en innovasjonsarena for BAE- næringen? Selvfølgelig, det har allerede Bygglarm vist. I år er også byen koblet på i form av et lite byutviklingsspor.

 2. Nytt navn: NHO Elektrodokumentasjon

  Nelfo dokumentasjon har blitt NHO Elektrodokumentasjon. Hva har dette å si for deg som medlem og installasjonsbedrift? Meld deg på et av våre gratis webinarer for å lære mer.

 3. Digitalt krafttak for arbeidslivet

  Toppmøte hvor digitaliseringsminister Karianne Tung fikk innspill fra NHO Elektro-bedriftene Solcellespesialisten, JM Hansen og Schneider Electric om hvordan Norge skal bli et foregangsland innen digitalisering og kunstig intelligens.

 4. Ingen solskatt

  Regjeringen dropper å skattlegge husholdninger og borettslag for salg av overskuddsstrøm. – Full seier for de som har investert i solcelleanlegg og for NHO Elektro sine medlemsbedrifter, sier Andreas Strømsheim-Aamodt i NHO Elektro

 5. Slik vil kunstig intelligens prege elektrobransjen

  God stemning i studio når Elektropodden snakker om kunstig intelligens. I denne episoden forklarer teknologiekspertene Torgeir Waterhouse og Eirik Solheim hvorfor, og hva det kan bety for NHO Elektros medlemsbedrifter.