Nilsen Elektro kommer med fem ansatte til Nelfos Teknologikonferanse

Publisert

Billy Bjerkan har vært i selskapet i 17 år, og har siden han ble daglig leder tatt grep for å utvide produkt- og tjenestespekteret. Det krever innsikt og kompetanse, derfor stiller de med fem ansatte på årets teknologikonferanse. På bildet ser vi fra venstre: Walter Fossberg, Billy Bjerkan, Robin Martinsen, Knut Wittingsrud og Ståle Limseth.

- Vi ønsker å være i forkant av den teknologiske utviklingen og trenger et kompass å styre etter. Nelfos Teknologikonferanse er med på å vise retningen. Derfor stiller vi mannsterke, sier Nilsen Elektros daglige leder Billy Bjerkan.

Det Horten-baserte selskapet ble etablert i 1990, teller i dag 26 ansatte og er i god vekst. Mye av den positive utviklingen de siste årene, tillegger Bjerkan nettopp at de har vært bevisste på å kunne levere det kundene vil ha. Med en omsetningsøkning i fjor på over 20 prosent, kan vi trygt slå fast at han har lykkes i sine strategier.

Se program og meld deg på Nelfos Teknologikonferanse 20.mars. 

- Elektrobransjen handler ikke lenger utelukkende om å strekke kabler for lys og varme. Kundene etterspør et bredt spekter av produkter og tjenester; som elbilladere, smarthus, varmepumper, elsjekk, boligalarmer, solcelleanlegg etc. Skal vi matche det, må vi både ha et blikk på utviklingen i bransjen og sørge for nødvendig kompetansetilsig. Nelfo er gode på å gjøre det tilgjengelig for oss.

Ofte på Nelfo-arrangementer

Nilsen Elektro er ofte å se på deltagerlistene til Nelfos faglige arrangementer, inkludert teknologikonferansen. Men aldri tidligere med så mange som fem samtidig, forteller han.

- Nei, det er rekord for vår del. Vi har valgt å prioritere denne konferansen fordi den har mange aktuelle temaer og interessante foredragsholdere. I tillegg er det som alltid både sosialt hyggelig og god bevertning.

- Vi gleder oss!