Interessegruppen for energieffektivisering

Kompetanse om energieffektivisering i nærings- og yrkesbygg

Nyheter

  1. Disse er finalistene til Årets Energismarte Bygg 2023

    Tidligere denne måneden hadde juryen møte, og har nå valgt sine finalister til Årets Energismarte Bygg 2023. Det var mange gode kandidater, og juryen takker alle som har sendt inn sine nominasjoner. Juryen består av IEE-styret: Thomas Liland-Vik, daglig leder i KE Automasjon, Jill Klausen, COO i JM Hansen, Glen Møller, KAM i Glamox, og Jonas Normann, forretningsutvikler i MicroMatic.

  2. - En perfekt anledning til å «lufte» ansatte og kunder

    Tradisjonen tro, vil Avitell Elektro fra Kristiansand også i år ta med flere ansatte og et utvalg kunder og samarbeidspartnere for å delta på Energismarte Bygg. – Det gir oss mye tilbake i form av relasjonsstyrking og sosial hygge. Men først og fremst et faglig blikk inn i framtiden, sier Avitell Elektros salgssjef Steinar Habostad.

  3. Energismarte Bygg 2024: Årets viktigste energikonferanse

    Hvordan mener myndighetene at vi skal frigjøre 10 TWh strøm fra bygninger og skaffe sol på hvert tak? Hvordan vil utbyggere og byggenæring selv gjøre ord til handling for at eksisterende og nye bygninger blir energismarte? Er proptech bare buzz-ord, og SD-anlegg en dinosaur?

Interessegruppen for energieffektivisering skal bidra til bærekraftige yrkesbygg med lavere energibruk. IEE bidrar med kompetanse hos medlemsbedriftene om energismarte og lønnsomme tiltak. 
Vi skal også bidra til å synliggjøre lønnsomheten som ligger i energieffektivisering for samfunnet, byggeiere og leverandører. IEE er et samarbeide mellom Nelfo og EFO.

Enkelt og lønnsomt

Energieffektivisering i næringsbygg er enkelt og lønnsomt, - for eier, leietager, leverandør og installatør.

Thomas Liland-Vik
Styreleder IEE