Integras medlemmer automatiserer og digitaliserer samfunnet

Artikler

Vis filtrering

65 resultater

Type artikkel
Velg område
65 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. ITB Brukerforum på Bygglarm

  Bygglarm i Molde er kommet for å bli, imponerende program og helhet. Bedre år for år, akkurat slik en festival skal være. Alltid i bevegelse, aldri ferdig utlært eller komplett. Går det an å bruke festivalen som en innovasjonsarena for BAE- næringen? Selvfølgelig, det har allerede Bygglarm vist. I år er også byen koblet på i form av et lite byutviklingsspor.

 2. Digitalt krafttak for arbeidslivet

  Toppmøte hvor digitaliseringsminister Karianne Tung fikk innspill fra NHO Elektro-bedriftene Solcellespesialisten, JM Hansen og Schneider Electric om hvordan Norge skal bli et foregangsland innen digitalisering og kunstig intelligens.

 3. Ser litt lysere på fremtiden

  Markedet vil ta seg opp litt de neste seks månedene, tror Nelfos medlemsbedrifter. – Tallene er sammensatte, men de viser at vi er en næring med flere ben å stå på. Det gjør oss mer robuste i nedgangstider, sier Ove Guttormsen.

 4. Disse er finalistene til Årets Energismarte Bygg 2023

  Tidligere denne måneden hadde juryen møte, og har nå valgt sine finalister til Årets Energismarte Bygg 2023. Det var mange gode kandidater, og juryen takker alle som har sendt inn sine nominasjoner. Juryen består av IEE-styret: Thomas Liland-Vik, daglig leder i KE Automasjon, Jill Klausen, COO i JM Hansen, Glen Møller, KAM i Glamox, og Jonas Normann, forretningsutvikler i MicroMatic.